13 aug. 2017

Tidig söndagsmorgon I Göteborg den 13 augusti

 
Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Det här blir den sista söndagsmorgonen i Norge för den här gången. Efter fyra år i Norge vänder vi tillbaka till Sverige. Flyttlasset går på torsdag nästa vecka.

Det är inte svårt att gissa att en stor del av veckan som gått har ägnats åt att avsluta och att packa. Både på kontoret och hemma.

Minnena från förra helgens konferens Bygget norr hänger kvar. Den avslutades på söndagen med en soldatinvigning där fem nya soldater skrev under soldatlöftena. Stor högtid!

Nästa veckas Söndagsmorgon kommer att skrivas från vår nya bostad i Sverige om allt går som vi planerat.

Men jst nu är vi i Göteborg som barnvakter. Yngste sonen med fru har varit på bröllop i Göteborgstrakten och vad passar bättre än att Rut och jag åker söderut utmed västkusten till Göteborg för att vara barnvakter åt två små barnbarn.

Lördagen tillbringades i Borås djurpark tillsammans med äldste sonens hustru och två av deras barn. Sällskapet bestod alltså av fyra barnbarn, en svärdotter förutom Rut och mig.
Från Borås djurpark. Till vänster ett av barnbarnen. Han till höger jobbar i djurparken.
Men vad gjorde äldste sonen då vi hälsade på hans famlj i Borås? Jo, han var i Norge på Skärgårdsfestivalen och spelade med det kristna storbandet Himlaväsen tillsammans med Samuel Ljungblahd. Läs mer om Himlaväsen HÄR.

Snart är det dags för oss att återvända till Norge och våra flyttkartonger. Allt ska vara färdigt på torsdag morgon då flyttbilen knackar på dörren klockon åtta.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: