28 sep. 2014

Tidig söndagsmorgon vid polcirkeln den 28 september

Veckorevy från min personliga utkiskpunkt på livet

Förra helgen avslutades på Island och denna helg avslutas vid Polcirkeln. Det är Nordre divsjon i Norge som inbjuder till en bibelhelg på Sandvik Gästgård, inte så långt ifrån Mosjöen och Mo i Rana.

Svartisen
Vi anlände med flyg till Mo i Rana där vi hade kvällsgudstjänt på fredagskvällen. Från köksfönstret i officersbostaden kunde vi se Svartisen som är en av Norges största glaciärer.

Efter gudstjänsten i fredags körde vi i full storm ned till Sandvik Gästgård, nära Mosjöen där Nordre divisjon hade inbjudit till Bibelhelg.

Deltagarna kom från Trondheim, Orkanger, Brönnöysund, Mo i Rana, Mosjöen och Sandnessjöen. Hela lördagen var det bibelstudier och möten och nu på söndagsmorgonen blir det avslutningsmöte och därefter hemfärd.
Sandvik Gästgård
Ruts nya bok, FÖRLÅTELSEBOKEN, har blivit väl mottagen både i Sverige och i Norge. Du är välkommen att beställa boken du också. Läs mer om boken HÄR...

Den kommande veckan ska Rut och jag undervisa på konfirmandlägret på Jelöy. Det ämnet vi har fått är "Hur kan man höra Gud tala?"

I slutet av veckan åker vi till Drammen för ännu en Bibelhelg.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: