5 mars 2017

Tidig söndagsmorgon i Langesund

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Förra söndagen firade vi mellansonens 40-årsdag med ett surprise-party med fyrtiotalet deltagare. Inte ont anande om den väntande gratulationskören fördes mellansonen in i middagssalen under ett kraftfullt "Ja må han leva..."

Igår (lördag) reste vi över Oslofjorden och sedan söderut till Brevik och Frälsningsarméns Vildmarkscamp. I pausen mellan olika paint-ball tävlingar var det varm korv, läsk och andakt.

Så här ser Vildmarkscampen ut på sommaren. Igår höll vi mest till inne i den stora kåtan som kan ta mer än hundra personer.

Efter samlingen på Vldmarkscampen fortsatte vi till kåren i Langesund och en bibelhelg för kårerna i distriktet. Lokalen var välfylld av människor som längtade efter att ta emot undervisning i Guds ord. Det är verkligen ett privilegum att få undervisa i sådana sammanhang.


Igår hade vi de två första bibelstudierna och en lovsångsgudstjänst och idag avslutas bibelhelgen med förmiddagsgudstjänst.

Hela västsidan av Oslofjorden bjuder på en fantastisk natur och är ett sommarparadis som mångdubblar sin befolkning under sommarmånaderna.  

Efter förmiddagsgudstjänsten återvänder vi hem till Jelöy och förbereder oss för en ny vecka.

Jag ber att du ska få uppleva en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky


Inga kommentarer: