27 sep. 2022

VITTNESBÖRDET: Maja slängde alla ockulta saker


(Bildtext: Maja mådde inte så bra och New Age hade blivit en stor del i hennes liv. Då hörde en kristen kompis oväntat av sig. Foto: Privat)

- Från tidningen INBLICK -
"Efter ungefär ett år i New Age, i november 2021, hörde Majas tidigare chef, Emil, av sig på Instagram. Han hade sett ett foto på henne på en vägg inne på en pizzeria så han skickade en hälsning. De började kommunicera om allt möjligt via mobilen och Maja berättade om sin andlighet. Emil hade blivit kristen för några år sedan när de jobbade ihop, och han berättade om sin kristna tro.

– Jag trodde att jag hade funnit ljuset men jag blev intresserad. ”Om det här är sant så vill jag ha det”, tänkte jag.

Emil uppmanade henne att vända sig till Gud och fråga om Jesus. Hon kände att hon behövde pröva det kristna budskapet. Dagen efter gjorde hon en så kallad månritual med meditation, tända ljus och kristaller på kvällen, som hon brukade. Hon skrev ner vad hon ville uppnå i livet. Mot slutet bad hon från hjärtat: ”Jesus, om du finns och du är Gud så visa mig ett tecken”.

– Det sköljde en frid över mig som jag inte kan sätta ord på.

Maja släckte ljuset och tog upp stearinet som runnit ut. På väg mot papperskorgen klämde hon på stearinet i sin hand. Precis när hon skulle slänga det tittade hon på stearinklumpen.
– Jag såg en tydlig avbild i stearinet på Jesus som håller i ett barn. Det var så coolt, jag kunde inte tro mina ögon."

Läs mer här: https://www.inblick.se/livsberattelser/fralsning/maja-slangde-alla-ockulta-saker

Inga kommentarer: