12 apr. 2014

Tidig söndagsmorgon i Kristiansand den 13 april

 
Veckorevy från min personlig utkikspunkt på livet

Så var det söndagsmorgon igen. Och den här gången vaknar vi upp i Kristiansand, "Sörlandets huvudstad".

I måndags kom vi hem från Island och åkte direkt till samlingen för konfirmander i Moss och Fredrikstad. Vi kommer senare i april att medverka i konfirmationshögtiderna på dessa båda platser, och detta var den enda gången vi hinner träffa konfirmanderna innan den stora dagen. Konfirmation i Norge är stort!!

I tisdags var det en hel undervisningsdag med Frälsningsarméns ungdomsteam Dynamo. Där fortsatte jag med undervisningen i Gamla Testamentets historia och om Andliga nådegåvor.

Frälsningsarmén Kristiansand
I torsdags hade vi den femte samlingen i vårt Soldatkurs på Moss kår. Där får vi träffa en fantastisk grupp människor. I torsdags gick vi igenom Frälsningsarméns femte och sjätte trosartikel och temat var "Synd och förlåtelse". Nu har vi bara två torsdagskvällar kvar i den kursen som sedan avslutas med en heldag på en lördag i slutet av maj.

Nu är det, som sagt, söndagsmorgon och vi är mitt uppe i en bibelhelg på kåren i Kristiansand. Snart är det dags att gå till förmiddagsgudstjänsten. Och sedan hemfärd och en ny vecka....

Jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: