2 okt. 2016

Tidig söndagsmorgon den 2 oktober

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Kåren i Södertälje
Så var det söndag igen. Förra veckan avslutades med gudstjänst på kåren i Södertälje och därefter hemfärd till Norge. Gudstjänsten var avslutningmötet av bibelhelgen på kåren i Södertälje. Vi upplevde en intensiv och välsignad helg med samlingar både fredag kväll, bibelstudier på lördagen och avslutningsgudstjänst på söndagen. Kåren spelade in helgens undervisning och du har möjlighet att lyssna på undervisningen på kårens hemsida.

Den senare delen av veckan har inneburit några dagars ledighet för vår del. Ledighet för min del innebar att jag har haft tid att arbeta vidare med mitt stora projekt under hösten, NT-boken. De första två delarna är nu färdiga. Efterfrågan på de två första pärmarna var oväntat stor och jag har inte riktigt hunnit med att distribuera ut materialet till alla som har beställt ännu. Men nästa vecka kommer det till er som har beställt. I den första delen kan man läsa om evangelierna (299 sidor) och den andra delen går från Apostlagärningarna till och med Andra Korintierbrevet (335 sidor). Den tredje delen beräknas bli färdig under oktober och behandlar Galaterbrevet till och med Filemon. Den fjärde delen räknar jag blir färdig i januari 2017 och den tar upp Hebreerbrevet till och med Uppenbarelseboken. Du kan läsa mer om NT-boken HÄR.

Nu har vi kommit in i oktober månad och under hösten har vi erbjudit en av våra böcker varje månad med 25% rabatt. I augusti var det Tolkningsboken, i september Förlåtelseboken, du kan bli fri och nu i oktober är det Gåvoboken, du är rikaren än du tror. Den kostar normalt 120:-, men under oktober månad kostar den bara 90:- (plus porto 26:-). Du kan beställa boken genom att mejla till info@rupeba.se. Du kan läsa mer om boken HÄR. Mer information om oktober-erbjudandet kommer i morgon (måndag).

Men nu är det söndagsmorgon och snart är det dags för en ny vecka. Den kommande veckan har vi en bibelhelg på kåren i Lillestrøm nordost om Oslo. Det är en spännande kår som var på väg att dö ut, men som blev född på nytt och som lever idag för fullt. Det blir samling på fredagskvällen, bibelstudier på lördagen och avslutningsmöte på söndag. Du är välkommen om du befinner dig i Oslo-trakten under helgen. 

Jag önskar dig en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: