5 feb. 2017

Tidig söndagsmorgon på Jelöy den 5 februari

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen och vi är tillbaka hemma på Jelöy. Efter konferensen i nordtyskland med de danska officerarna hade vi några dagars ledighet och drog oss tillbaka.

Vi firade en födelsedag och gick på konsert med Ytre Sulöens Jazzband i Norska Sjömannskyrkan. Det var en höjdare. Om du inte har hört dem kan du lyssna här:

Vi har nu klarat av den första månaden av UTMANINGEN 2017-18 där vi läser Gamla Testamentet, ett kapitel om dagen, under två år. Vill du också vara med?
Du kommer då att få ett mejl varje morgon med en minikommentar tll det kapitlet vi läser den dagen, samt tillgång till vår speciella bibelläsningsblogg. Pröva på det du också. Skriv ett mejl till info@rupeba.se och tala om att du antar utmaningen. Du kan sedan avsluta deltagandet när du vill.

Men nu är det som sagt söndagsmorgon. För ovanlighetens skull är vi hemma på Jelöy och snart ska vi gå upp till kåren på förmiddagsgudstjänsten. Idag ska jag till och med få vara med på söndagsskolan i avdelningen för årskurs 5-7, och tala om lärjungaskap.

Sedan är det snart dags för en ny vecka som bland annat för vår del innehåller en löjtnantskurs för drygt tjugo löjtnanter.

Jag önskar dig en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky


Inga kommentarer: