10 apr. 2017

En bit in på det tionde året....

Det var den första april 2008 som vi startade rupeba.se. Vi har just firat nioårsdagen och påbörjat det tionde året.
- Det har varit nio år av dagliga uppdateringar.
- Vi har under åren publicerat många tusen inlägg på sidan.
- Vi har haft långt över en miljon besök på sidan.

Varför håller vi egentligen på med rupeba.se?
   För det första förstod vi tidigt att dagens värderingar inte skapas i kyrkorna utan i hög grad på internet. Då vi såg alla olika röster som fanns på nätet kände vi att vi måste vara en röst, bland många andra, för en klassisk kristen tro, byggd på en stark tro på Bibeln.
   För det andra ville vi vara med att stimulera till bibelläsning. Dagens kristna läser inte Bibeln i samma utsträckning som förr. Förr kallades kristna i Sverige för "läsare" för att de i så hög grad hängav sig åt att läsa Bibeln. Men idag ser vi ofta en helt annan bild.
   Vad som är speciellt glädjande just nu är att det är så många som följer med i UTMANINGEN att läsa Gamla Testamentet på två år, ett kapitel om dagen. Vi började den första januari i år och håller på till den sista december 2018.
   Har du antagit utmaningen? Du kan få vara med. Alla som anmält sig får ett mejl varje morgon med tankar från det kapitel vi läser just den dagen. Du behöver bara skicka ett mejl till info@rupeba.se och tala om att du vill vara med i UTMANINGEN, så får du ditt första morgonmejl dagen efter, och sedan varje dag så länge du själv vill vara med.
   Lycka till med bibelläsningen!
/PB

Inga kommentarer: