16 apr. 2017

Tidig söndagsmorgon i Stockholm den 16 april

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Ännu en söndagsmorgon. Den här morgonen vaknar vi upp i Stockholm där vi besöker yngste sonen med familj. Han har varit starkt engagerade i Filadelfiakyrkans påskproduktion "72 timmar som förändrade världen".
Första föreställningen var i fredags inför en fullsatt sal i Filadelfiakyrkan. Ikväll ska vi gå på föreställning nummer två. Här kommer klipp från repetitionerna. Klicka HÄR och HÄR.

Tidigare i veckan var vi med om "kärleksmåltid" på kåren i Moss på skärtorsdagskvällen. Det var en måltid där vi återupplevde inslag från Gamla Testamentets historia. Vi åt det osyrade brödet, bittra örter och smakade saltvattnet för att minnas tårarna under fångenskapen i Egypten.

Medan vi är i Stockholm och besöker yngste sonen med familj, så är den äldste och näst äldste sonen med familjer i Sälen och åker skidor. Jag fick just en bild från fjällen. Jag brukar inte lägga ut bilder på barn- och barnbarn på rupeba.se, men här gör jag ett undantag. Här ser du de två familjerna i Sälen. Det är ingen större risk att du kan känna igen dem i alla fall. Jag är inte helt säker själv på vem som är vem.

Men nu är vi som sagt i Stockholm och ska gå på förmiddagsgudstjänst på vår "hemkår" Templet i Stockholm. Det var länge sedan sist.

I morgon vänder vi tllbaka till Moss i Norge för en ny vecka.

Jag ber att du ska få en välsignad vecka.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: