1 maj 2016

Tidig söndagsmorgon i Ålesund den 1 maj

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Denna söndagsmorgon vaknar vi upp i Ålesund den första dagen i maj månad. Där håller vi detta veckoslut en bibelhelg på Frälsningsamén.
Norge har många vackra städer. Hela väst- och sydkusten är fylld av dessa vacka städer. En av de allra vackraste är Ålesund. Ålesund ligger ca 60 mil nordost om Moss, där vi bor.
Utsikt från fönstret i vårt nattlogi
Frälsningsarmén i Ålesund
Vi började helgens möten i fredags kväll i en välfylld lokal. Och böneplatsen var nästan lika välfylld då inbjudan gick ut i slutet på mötet. Det är fantastiskt att se då Herren möter sitt folk. Eller, kanske rättare sagt, då Guds folk möter Herren.

På lördagen hade vi bibelstudier klockan 14.00 ch 16.00 med förfriskningar emellan. Därefter serverades pizza före den avslutande samlingen med bön, lovsång, vittnesbörd och förbön.

Under veckan har vi fått flera uppskattande mejl om Anders Wigholms bibelstudier om Tidens Tecken som vi lägger ut en gång i veckan. Vi har också fått frågan var man kan finna de inslag som vi redan har lagt ut, om man vill lyssna igenom dem igen. Här kommer länken där man hittar de tidigare inläggen med Wigholm - Klicka HÄR.

Idag söndag, har vi bibelhelgens avsutningsmöte klockan 11.00. Vi stannar sedan kvar i Ålesund under söndagen för vägledningssamtal med några unga officerare för att sedan vända tillbaka hem på måndagen. Och då har redan den nya veckan börjat. Jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.

/Peter Baronowsky

Inga kommentarer: