14 apr. 2024

Tidig söndagsmorgon den14 april

 


Tankar tidigt på söndagsmorgonen

HUR LÄNGE SKA NI HÅLLA PÅ?

Ja, det är en fråga som vi då och då får med tanke på att vi fortfarande reser runt och har Bibelhelger och mötesserier. Frågan ställs kanske med tanke på att vi inte längre är några ungdomar.

Det är inte så ofta vi får frågan men den ställs av och till av den som inbjudit oss att komma och tala. Jag svarar då att de enklaste sättet att få oss att sluta är att sluta inbjuda oss. Vi arrangerar inga bibelhelger eller konferenser. Det är alltid någon som ber oss att komma.

Och nu står vi inför sommarens olika engagemang. För vi räknar med att det till slut blir sommar även i år. Vädret har verkligen varit varierande den senaste tiden. Vi har fått uppleva alla årstiderna i loppet av en vecka.

Då det gäller sommaren för vår del har vi ett antal platser vi ska besöka för att tala: Trelleborg, Levanger, Storefjell, Sogndal och Bodö.

Då det gäller skrivandet så kommer Frelsesarmeens historiske selskap att ge ut en bok om Jelöy folkhögskole under femtio år. Rut och jag har lovat att skriva varsitt inlägg i den boken.

Men nu är det söndag och idag ska Frälsningsarméns musikkår i Västerås spela i Skultuna kyrka norr om Västerås. Det ser vi fram till.

Med önskan om en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: