7 nov. 2015

Tidig söndagsmorgon på Jeløy den 8 november

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var vi tillbaka på Jeløy i Moss Norge. Vi kom hem sent i går kväll efter en veckas ledighet i sydligare nejder tillsammans med goda vänner. Jag kommer hem ett år äldre än då jag reste ut förra helgen eftersom jag under veckan passerade en födelsedag. Jag märker dock ingen större skillnad. Livet går vidare med oförminskad fart och vi är priviligierade att få göra på heltid det som vi brinner för: att berätta om Jesus och att uppglöda Guds folk.

Nu ligger det en intensiv period framöver. Idag på förmiddagen talar jag på kåren i Moss. Det är den enda söndagen vi är hemma inom överskådlig tid.

Nästa helg ska vi vara i Örebro tillsammans med gruppen för "Åndelig vekst" inom Frelsesarmeen i Norge. Där ska vi ha en helg tillsammans med den svenska motsvarigheten, Eldsflamman. Det ser vi fram till och på söndagen ska vi vara med om gudstjänsten på Örebro kår.

Helgen efter det ska vi ha en Bibelhelg på Frälsningsarmén i Haugesud i de västligaste delarna av Norge, och i veckan som följer ska vi till Mo i Rana i norr för två dagar med möten och undervisning för att sedan avsluta veckan med en Bibeldag i Hamar.

Helgen efter det ska vi ha möte i Fredrikstad och då har vi redan hunnit en bra bit in i december månad och då är det inte så långt kvar till jul.

På tal om jul så har vi haft stor efterfrågan på Ruts andaktsbok, Dagboken, inför julen. FA-Handel i Oslo har laddat upp med böcker inför julförsäljningen och den svenska versionen av Dagboken finns också tillgänglig på Handels i Stockholm.

Du kan också skaffa böckerna direkt från oss. Vi har ett speciellt julerbjudande om du fortfarande har några julklappar kvar att köpa. Läs mer om det HÄR. Vi tar nog med oss några böcker till Örebro nästa helg om du har vägarna förbi. Gudstjänsten i Örebro den 15 november börjar klockan 11.00.

Det är väl för tidigt att önska God Jul, men jag får kanske be om att du ska få en välsignad kommande vecka.
/Peter Baronowsky

Inga kommentarer: