25 okt. 2015

Tidig söndagsmorgon på Jelöy den 25 oktober

Veckorevy från min personliga högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. I måndags morgon vaknade vi upp i Sandnes efter Alpha-helg i Bryne och söndagskvällsmöte i Sandnes.

Däremellan har vi haft en ledig dag och några dagar på kontoret med efterarbete och förberedelser.

Lärjungaträningskursen med Polarteamet fortsätter. Polarteamet håller till i Vadsö i nordöstra hörnet av Norge, inte så långt från rysjka gränsen. Vi lägger fortfarande ut en ny lektion på Polartemets blogg varje måndag som deltagarna ska kommentera, och där kommenterar vi deras loggböcker som de skickar in varje vecka.

Under veckan har vi bytt till vinterhjul på bilen. Ett tydligt tecken på att sommaren är slut. Ett annat tydligt tecken på det är att idag slutar vi med sommartid. Då gäller det att ställa tillbaka klockan en timme. Jag undrar hur många som kommer till förmiddagsgudstjänsten en timme för tidigt idag?

Idag är det söndag och helgen tillbringar vi i Porsgrunn där vi har en bibelhelg för kåren i Porsgrunn och närliggande kårer. Vi började igår med två bibelstudier och avslutar helgen idag med förmiddagsgudstjänst på kåren i Porsgrunn.

Kårledare i Porsgrunn är en av våra unga löjtnanter och hans kadett (de gifte sig i somras). Men kadetten är inte med under helgen. Hon är i London tillsammans med de övriga kadetterna tillsammans med kadetterna från Sverige.

Efter gudstjänsten tar vi Bastöfärjan över Oslofjorden från Horten och hem till Moss och Jelöy.

Sedan knackar en ny vecka på dörren.

Jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: