30 dec. 2015

Inför det nya året

Nu är det inte så många timmar kvar av 2015 och snart börjar vi skriva 2016, om Jesus inte har kommit tillbaka innan dess.

Vad kommer att hända på hemsidan rupeba.se under 2016? Jag vet egentligen inte hur framtiden kommer att utvecklas men jag har i varje fall några tankar inför det nya året.

Bibelläsningen fortsätter
Det går bra att fortsätta med bibelläsningsplanerna för 2016. Det finns några alternativ: 1/Nya Testamentet och Psaltaren på ett år. 2/ Gamla Testametet på ett eller två år 3/ Hela Bibeln under ett år. Du finner bibelläsningsplanerna för hela 2016 HÄR.
   På hemsidan kommer vi att fokusera på NT och Psaltaren under det kommande året. Varje dag under 2016 planerar jag att ha ett nytt inlägg från NT och Psaltaren. Det kommer att finnas en andakt, ett Ord för dagen, och under strecket kan man finna kommentarer och/eller frågor att tänka vidare på. Var med från början av året i läsningen av NT och Psaltaren under ett år.

Följ med i vår nya app
Lagom till det nya året lanserar vi vår nya app. Där kan du varje dag läsa Dagens Andakt av Rut. Du kan också läsa alla övriga inlägg varje dag. Bland annat kan du följa med i bibelläsningsplanen och läsa Ord för dagen. Du kan läsa mer om appen HÄR.

Bramwell Booth talar inför det nya året
Bramwell, Frälsningsaméns andre general, skrev inför sekelskiftet 1800-1900 några tankar inför det nya århundradet. Det är förvånansvärt hur väl de tankarna passar in här och nu då vi går in i ett nytt år. Inläggen kommer från boken Our Master - thoughts for Salvationist about their Lord och har översatts till svenska av Rut.

/Peter

Inga kommentarer: