28 okt. 2018

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 28 oktober

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Då jag ser tillbaka på den gångna veckan kan jag bara konstatera att det blev ganska många timmar i bilen under veckans mentorsresor. Vi har kört till Norrland och till Skåne och en hel del platser däremellan. Jag kan också konstatera att vi har många fantastiska officerare i landet!

På resan hemåt på fredagskvällen mötte vi vinterns första snöflingor som talade om att sommaren inte varar för evigt även om den har hållit ut extra länge i år.

Vi håller också på att lägga en del planer för det kommande året. Under veckan fick vi en inbjudan att komma till Färöarna för att ha en bibelhelg i Torshamn. Vi har många goda minnen från tidigare besök på Färöarna och vi ser fram till att komma tillbaka även om vi vet att kampen om själarna kan vara hård. Här kommer några bilder från ett tidigare besök på Färöarna.
På bild 1 ser vi hur själarna kämpar i sin syndanöd och på bild 2 hur de slutligen kapitulerar. Jag måste påpeka att bilderna inte är arrangerade. Det var helt enkelt någon som fotograferade vad som verkligen hände. Jag är inte säker på att det var någon som lyssnade på mig under tiden som den dramatiska kampen vid botbänken utkämpades.

Igår (lördag) började Bibelhelgen på kåren i Västerås. Vi hade fyra bibelstudietimmar under temat "kallad till tjänst". Idag (söndag) har vi helgens avslutningsmöte på eftermiddagen.

Sedan blir det tidig start på måndag på väg till Lettland.

Jag ber att du ska få en välsignad vecka 
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: