30 aug. 2008

Vill du också ha "Dagens andakt" på din hemsida eller bloggsida?





Dagens andakt på din hemsida är en applikation som visar Dagens andakt på din hemsida/bloggsida och som uppdaterar sig själv med en ny andakt för varje dag.

Om du har Dagens andakt på din privata eller din församlings hemsida/bloggsida, så ger du dina besökare anledning att ofta återvända till din hemsida/bloggsida.

Dagens andakt från rupeba.se, som skrivs av Rut, har snabbt blivit uppskattad av många. Den ligger normalt först på de flesta sökmotorer, som Google och altavista, då man söker på Dagens andakt.

Vi får även många bevis på att Dagens andakt möter ett behov. Här är en kommentar i gästboken:

"Dagens Andakt är det enda jag orkar läsa ibland när jag inte orkar öppna Bibeln, för det är alltid lika tänkvärt och bra och man mår bättre under dagen! Tack för en superbra sida!"
Anna

Dagens andakt kommer att komma ut i bokform inom kort, men den finns redan nu gratis tillgänglig i många digitala former som är självuppdaterande:

  • Dagens andakt på din hemsida.
  • Dagens andakt som FaceBook-applikation
  • Dagens andakt som skärmsläckare (varje gång din PC går i viloläge har du ett bibelord och en andakt på skärmen)
  • Dagens andakt som RSS-fil
  • Dagens andakt som din startsida

Vill du ladda ned någon applikation till din PC? Gå till startsidan på rupeba.se. Håll muspekaren över knappen Undervisning och tryck på Dagens andakt. Där finns enkla instruktioner om hur du laddar ned filerna.

peppebaron

Inga kommentarer: