16 mars 2016

Att Bedja i Det Fördolda

En uppmaning till bön i dessa tider av oroligheters

David Wilkerson, 23 oktober, 2006
 
Jag har en fråga till dig: Vad kan Guds folk göra för att påverka Herrens hjärta i tider av förestående domar?
Vi ser naturkatastrofer i en skala som vi aldrig tidigare skådat, tidvattenvågor, orkaner, bränder och översvämningar. Jag tänker på den skakande förödelse som orsakats av tsunamin i Asien, orkanen Katrina, jordbävningar i Indien och Pakistan.

Jag tänker också med fruktan och förtvivlan på vad människohänder åstadkommit, den 11 september, konflikten mellan Israel och Libanon samt kärnvapen i händerna på galningar. Till och med de mest kritiska skeptiker säger att vi redan ser begynnelsen av ett tredje världskrig.

Islamiska grupper i land efter land hotar med att utplåna kristendomen. När jag nyligen var i London hörde jag två unga muslimska män på radion säga följande i en intervju:
”Vår religion är inte som kristendomen. Vi vänder inte andra kinden till. Vi skär huvudet av dig”

I hotfulla tider som dessa, är församlingen maktlös att agera? Ska vi bara sitta och vänta på Jesu återkomst? Eller är vi kallade att gå till handling på något sätt? När världen runt omkring oss skälver av fruktan och människor är fyllda av skräck, är vi då kallade att ta upp den andliga kampen mot vår motståndare?

Läs mer HÄR.

1 kommentar:

kristen stewart hot sa...

It's wonderful your infos. Thank you very much