30 juli 2023

Tidig söndagsmorgon den 30 juli








Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Förra söndagen reste äldsta sonen Mikael och hans fru Johanna tillbaka hem till Borås. Senare under veckan fick vi besök av de övriga två sönerna med familjer.

I måndags kom yngste sonen Stefan med sin fru Karin och de två döttrarna hem från semester i Turkiet. Dom har haft det varmt, men har klarat värmen bra. Jag tror de tillbringade det mesta av dagarna i hotellets vattenland.

Tisdags- och onsdagskvällarna åkte Rut och jag till Uppsala och Europakonferensen på Livets Ord. Vi brukar försöka besöka konferensen varje år då vi har tillfälle till det. Det är mäktigt att finnas med i en lovsjungande församling med flera tusen människor (Bild 1). På tisdagen talade den tidigare föreståndaren för Livets Ord, Joakim Lundqvist. Joakim gav ett starkt budskap om att vårt viktigaste uppdrag inte är att fördöma utan att älska människorna in i Guds rike på samma sätt som Jesus gjorde (Du kan läsa ett referat av Joakim Lundqvists predikan här: https://www.varldenidag.se/nyheter/lundqvist-predikade-nar-40e-europakonferensen-inleddes/repwgy!5I@WJaXmjl1rO@EPgtXTcA/).

På onsdagskvällen talade Flavia Perez som har skrivit en fantastisk bok om sitt liv före och efter att hon tog emot Jesus. Boken heter "Flavia i skugga av kartellen". Vi har den i vår webbshop och den är verkligen värd att läsa.

På torsdagen kom mellansonen Daniel med fru Jessica, deras två döttrar och son till oss från Strömstad. På lördagen anslöt yngste sonen Stefan, hans fru Karin och ytterligare två barnbarn från Stockholm. Det blev många bad i poolen (Bild 2 och 3), samt även fotbollsmatch (Bild 4) Dagen avslutades med grillfest.

Men nu är det söndagsmorgon och idag har vi som vanligt friluftsmöte på Djäkneberget kl.15:00 och sedan är det snart dags för en ny vecka.

Med önskan om en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: