23 juni 2016

Dagen innan kongressen börjar

Förvandlad!    Kongress i Oslo 23-24 juni 2016

Den Skandinaviska kongressen
i Oslo börjar i morgon, men redan idag "tjuvstartar" den med en bönedag och på senare på kvällen Brass-Café.

Under bönedagen kommer vi att be för kongressens talare och övriga medverkande, för alla deltagare som kommer till kongressen, för Barnas kongress, för Ungdomskongressen, för Frälsningsarmén i Sverige/Lettland, Danmark/Grönland och Norge/Island/Färöarna. Vi ska be visionärt och lyssna till vad Gud vill säga oss i vår tid.

Bönedagen kommer att hållas mellan klockan 10:00 och 15:00 på Majorstua-kåren i Oslo. På tal om Skandinavisk och Majorstua, så har kåren en svensk kårledare. Mirjam Kjellgren heter hon och är en av mer än 20 nya sergeanter som utnämnts de senaste två åren i Norge.

Kvällens Brass-Café blir också säkert en kväll värd att minnas. Det är Templets musikkår som inbjuder till musikalisk samvaro med fantastiska solister. Läs mer om det HÄR.

I morgon börjar Kongressen "på riktigt" med kadetternas Invignings- och sändningsmöte 18:00. Mötet följs sedan direkt med "First night of the Lieutenants". Gå inte misste om det. Du kan följa alltsammans på Webb-TV HÄR.

Förra norska kongressen var det ett speciellt program dagen före kadetterna invingsmöte. Den samlingen hade namnet "Last night of the Cadets". Men i år kommer den samlingen efter Invigningsmötet och kan därför naturligtvis inte heta "Last night of the Cadets", utan har fått rubriken "First night of the Lieutenants".

Här kan du få se en trailer och påannonsering för "Last night of the Cadets"  från förra kongressen:

         

Inga kommentarer: