19 juni 2016

Tidig söndagsmorgon den 19 juni

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Den här morgonen är vi på väg tillbaka hem till Moss i Norge efter några dagars ledighet tillsammans med mellansonen och hans familj.

Här kan du se mellansonen med familj. Bilden är en vecka gammal, tagen på äldsta barnbarnets studentfirande. Tänk att få vara tillsammans med familjen två helger i rad!

Den gångna veckan la jag ut den sista delen av bibelstudieserien ´Tidens tecken´ med Anders Wigholm. Har du missat de elva bibelstudierna finner du dem lagrade HÄR. De är verkligen värda att lyssna på för alla som vill förstå den tid vi lever i och vad som kommer att hända framvöver.

Under veckan blev jag också färdig med del 2 av NT-boken. Den första delen var om evangelierna och del 2 delen handlar om Apostlagärningarna. På samma sätt som med alla våra e-böcker kan du beställa den utan kostnad. Läs mer om boken HÄR, och om alla våra andra böcker HÄR.

Väl hemkomna väntar tre intensiva arbetsdagar innan den Skandinaviska kongressen i Oslo börjar. Kongressen "tjuvstartar" med bönedag på torsdag på Majorstua-kåren i Oslo mellan 10 och 15. Rut och jag kommer att leda dagen och ungdomarna från Polarteamet leder oss i lovsång. Alla som vill vara med att be till Gud är välkomna! Senare på kvällen blir det "Brasscafé" på Templet i Oslo klockan 18.00 med Templets musikkår och solister.

Från och med i morgon (måndag) lägger jag varje dag ut information om vad som händer under kongressen.

Och för alla er som inte kan åka till Oslo går det bra att följa mötena i direktsändning på TV. Mer information även om detta under veckan.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: