31 mars 2014

Idag fyller rupeba.se.6 år

Det var den första april 2008 som vi publicerade det första inlägget på rupeba.se. Handelsbolaget rupeba startade lite innan. Det var på hösten 2007 och vi var på väg att sluta arbeta på FASI (Frälsningsarméns Sociala Institut). Vi började närma oss pensionsåldern och tänkte att vi skulle lägga tid på att skriva böcker och en del annat.

Rut började skriva andaktsboken Dagboken - Små tankar för märkvärdiga dagar och i april började vi publicera andakterna på hemsidan.

Orsaken till att vi startade hemsidan var att vi såg mycket av det som skrevs på många bloggar och vi förstod att människors värderingar inte skapades huvudsakligen i kyrkan utan på nätet. Vi ville vara en röst som stod upp för klassisk kristendom på nätet.

Nu har det gått sex år med dagliga uppdateringar av hemsidan. rupeba.se har blivit en av de mer besökta kristna hemsidorna i Sverige. Under de sex åren har vi haft mer än en halv miljon besök och flera tusen inlägg på sidan.

Nu börjar vi det sjunde året och hur går vägen vidare? Det vet vi kanske inte ens själva, men vi planerar inte omedelbart några stora förändringar. Du är välkommen att följa med in i det sjunde året och ta del av det dagliga Nyhetsflödet, våra bibelläsningsplaner och alla andra inlägg.

GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer: