22 mars 2014

Tidig söndagsmorgon i Sandnes den 23 mars

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndagsmorgon igen. Den här morgonen vaknar vi upp i Sandnes, söder om Stavanger på den norska västkusten.

Flygresan från Oslo var lite skakig på grund av turbulens och då flygplanet landade i Stavanger efter en 40 minuters flygning från Oslo utbröt det en spontan applåd i bakre delen av planet. Det var sånt som var vanligt på charterresor för tjugo år sedan. Det verkar nästan som om passagerarna var positivt förvånade över att piloten lyckades landa på flygplatsen. Det var väl egentligen det vi alla hade förväntat. Men, som en av sönerna brukar säga, det är ingen som applåderar i bussen då busschauffören lyckas
stanna vid busshållplatsen. Vill man få applåder i livet bör man tydligen satsa på att bli pilot hellre än busschaufför.

Sandnes kårlokal
Men nu är vi lyckligt och väl framme i Sandnes för att leda en Bibel- och Inspirationshelg. Vi började med gudstjänst på fredagskvällen och hade två bibelstudier på lördagen med middag emellan och nu är det snart dags att gå till förmiddagsgudstjänsten. Samlingarna under helgen har varit välbesökta och vi har fått uppleva att budskapet vi förmedlat har fallit i god jord.

Efter gudstjänsten idag bär det av hemåt igen och då väntar en ny
Rut undervisar i Sandnes
vecka med undervisning för ungdomsteamet Dynamo på tisdagen, soldatkurs i Moss på torsdagen och möten i Sandvika till helgen.

Jag ber att du ska få en välsignad vecka
/Peter Baronowsky


Inga kommentarer: