3 juli 2016

Tidig söndagsmorgon den 3 juli

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Ett år har gått och nu börjar snart nästa år. Som gammal lärare delar jag in livet i skolår mer än i kalenderår. Nu går vi på semester och kan se tillbaka på ett år fyllt av spännande aktiviteter. Vi har rest mycket för vägledningssamtal, mötesserier, bibelhelger och mycket annat. Dessa platser har vi hunnit besöka under skolåret juli 2015-juni 2016:
London ( Internationell kongress), Storefjell, Målöy (x2), Vadsö (x2), Island, Moldavien, Odda, Bryne, Sandnes, Porsgrunn, Örebro, Haugesund, Mo i Rana (x2), Hamar, Fredrikstad, Skudeneshavn, Kopervik, Farsund, Färöarna, Odnes, Brevik, Langesund, Tönsberg, Sarpsborg, Ålesund, Lena, Jörpeland, Stavanger, Bodö, Moss, Oslo (Skandinavisk kongress). om jag har glömt någon plats må det vara mig förlåtet. Dessutom har vi haft ansvaret, eller föreläst i kurser för löytnanter, officerare och ungdomar.

Men nu har vi som sagt gått på semester och semester räknar vi att ha ytterligare några veckor framöver. Sedan drar det igång igen i augusti. Vi börjar med att ha en kurs för officerspar med titeln "Äktenskap och tjänst" och sedan flyger vi till Island och vidare en endagsresa med bil upp till Akureyri som ligger på norra sidan av Island. Men det är långt till augusti. Nu är det semester som gäller.

En ny rubrik på hemsidan har tillkommit under veckan. ´Mitt i veckan´ blir en återkommande spalt på torsdagar på rupeba.se. Det blir en spalt med undervisning eller något annat tänkvärt. I torsdags började vi med Ruts inlägg under den Skandinaviska kongressen i Oslo. Om du inte läst det kan du finna inlägget HÄR.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: