22 juli 2018

Tdig söndagsmorgon den 22 juli

             Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Eftersom "Tidig söndagsmorgon" utgår från min personliga utkikspunkt på livet börjar jag idag med det mest personliga: födelsedagar!

Förra veckan fyllde den yngste sonen 39 år. Eftersom barnafödandet i vår familj pågick under nio år kan du räkna ut hur gammal äldste sonen är. Sönerna börjar bli vuxna.

Den här veckan har vi dessutom upplevt en verklig födelsedag. Mellansonen blev pappa igen och mellansonens fru blev samtidigt mamma igen. Det var en liten pojke som för första gången fick se dagens ljus.

På bilden ser du den nya familjemedlemmen beskådas av sina båda storasystrar. Jag tror att vi har en liknande bild från 39-åringens födelse där han då beundrades av sina två storebröder.

Det var det personliga. Under sommaren har vi också haft tid att reflektera över verksamheten med rupeba. Vår affärsidé är: "Vi vill med rupeba förmedla kristen undervisning i tal och skrift till "uppbyggelse, uppmuntran och tröst" (1 Kor 14:3)


Vi har en passion att förmedla kristen undervisning till Guds folk. Vi har hittills förmedlat sådan undervisning som vi själva producerat, men nu vill vi utöka förmedlandet till att även förmedla  speciellt utvalda böcker som vi varmt vill rekommendera. Håll utkik efter nya boktitlar under fliken "AFFÄREN" på vår hemsida www.rupeba.se.

Vi har också en passion för att stimulera Guds folk att läsa Guds ord. Just nu pågår ett projekt där vi läser Gamla Testamentet på två år. Varje morgon skickar vi ut ett mail till alla som har anmält sig att vara med. Vi har för närvarande över 200 mottagare på utsändningslistan. Just nu har vi avslutat GT-boken del 5 till och med Jesaja bok. Det kommer mer information om GT-boken del 5 i morgon. Vill du också vara med? Skicka ett mail till info@rupeba.se och skriv UTMANINGEN som ärendemening, så får du en miniandakt från dagens kapitel nästa morgon. Det kostar naturligtvis ingenting.

Men just nu är det söndagsmorgon och snart dags att ge sig iväg till gudstjänst.

Ha en välsignad vecka!
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: