20 feb. 2019

Ingvar Nilsson: Evolutionsteorin är vår tids största bluff


- Dagen -
Evolutionsbluffen har dränerat människan på hennes oändliga värde, skriver insändarskribenten Ingvar Nilsson.


Jag vill lyfta upp evolutionsteorins ödesdigra konsekvenser som en högprioriterad fråga på Sveriges böneagenda. Evolutionsteorin är inte en bevisad vetenskap, som den framställs i dagens läroböcker, vilka påstår att alla vetenskapsmän är totalt eniga. Evolutionsteorin är ett filosofiskt materialistiskt, ateistiskt ställningstagande av vetenskapsmän som förutsätter att Gud inte finns.

I skolan får elever, då de är som mest formbara, tidigt lära sig att vi människor har utvecklats från en slemliknande bakterie i urtidens hav. Formade genom naturlagar, slump, mutationer, miljoner år och tillfälligheter.

Läroböckerna slår fast att: ”Det enda ändamål som vetenskapen kan urskilja är att överleva för att fortplanta sig”. Att: ”Livet är, i detta perspektiv, bara en bråkig parentes mellan två intigheter (meningslösheter)”. Alltså, är livet meningslöst, helt utan värde och plan. Vad värre är, det finns inget behov av frälsning vi är ju endast materia. Evolutionsbluffen har dränerat människan på sitt oändliga värde, som högt älskad och skapad till Guds avbild med gudomligt genomtänkta syften och mål.

Läs mer HÄR


Läs de tio övriga inläggen i debatten HÄR

Inga kommentarer: