27 juli 2021

VITTNESBÖRDET: Kirurgen Jenny fick förbön för handlederna


- Från tidningen Inblick -
Jenny Rosen Älvebrandt som är kirurg drabbades av utmattningssyndrom, men när hon fick förlåta vänners oförätter kom kraften tillbaka. Dessutom led hon av domningar i fingrarna och nedsatt kraft i händerna. Men efter förbön kunde hon åter igen lyfta händerna i lovsång och hålla i en bok, något som tidigare var omöjligt.

Jenny Rosen Älvebrandt längtade efter att få bli helad och utrustad för tjänst. Hon fick tag på en bok av Anita Barker och blev inbjuden till Helandeskolan i Uddevalla.

– Helandeskolan präglas av bibeltrogen undervisning och öppenhet för den helige Ande. Det är en ljuvlig plats att vara på, en oas som har förvandlat mitt liv, berättar Jenny.

Jenny har varit kristen hela livet, men drabbades av utmattningssyndrom på grund av att hon upplevde sig sviken av vänner.

– Jag har praktiserat förlåtelse sedan barnsben, men när sveket från nära vänner krossade mitt hjärta, kunde jag inte sluta sörja och älta dessa oförätter, fortsätter hon.

– När jag försökte ta ett steg till försoning avvisades jag bryskt. Detta tog min hälsa och jag drabbades av utmattningssyndrom.

Jenny arbetade som läkare på en öron-näsa-halsklink med mycket hög arbetsbelastning.

– På grund av min ohälsa var jag uträknad på jobbet. Mina barn var tyngda av min hälsosituation och min man fick sköta allt praktiskt arbete på egen hand.

Läs mer här: https://www.inblick.se/livsberattelser/kirurgen-jenny-fick-forbon-for-handlederna/5659

 

Inga kommentarer: