9 maj 2009

Söndagen den 10 maj

Tidig söndagsmorgon i London.

Veckan som gick
Efter en intensiv kursvecka hade Rut och jag förmånen att, för första gången, resa iväg på en utlandstur tillsammans med våra två äldsta barnbarn, 9 och 11 år.

I förrgår hade vi en intensiv sightseeing-dag, med många resor i "dubbeldäckare" och tunnelbana. Vi åkte upp i "London Eye", världens största pariserhjul, med en fantastisk utsikt över London. Vi hade långa promenader och tittade på Piccadilly Circus, Big Ben och Parlamentsbyggnaden. Barnbarnen hann också med en timmes bad i hotellets pool.

I går var huvudmålet att besöka "Hamley´s" den stora leksaksaffären i fem plan och att besöka naturhistoriksa muséet med en stor dinosaurosutställning. Även denna dag blev det tid för bad i poolen.

I dag
Dagen börjar med tidig ut-checkning och tunnelbana till Heathrow flygplats för att sedan resa tillbaka till Sverige.

Veckan som kommer
I morgon kväll ska vi åka till Lettland för att, tillsammans med de nuvarande regionledarna, under en vecka resa runt och besöka Frälsningsarméns olika verksamheter i landet. Vi kommer att utgå från Riga och göra dagsuflykter. En dag åt nordost, en dag västerut, en dag åt sydost och slutligen en dag söderut.

För den som är intresserad kommer det att finnas dagliga blogginlägg på rupeba.se från de olika besöken.

Ha en välsignad vecka,
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: