30 maj 2009

Söndagen den 31 maj

Söndagsmorgon igen. Inte vilken söndagsmorgon som helst. En riktig sommarmorgon. Dessutom är det pingstdagen. Dessutom är det mors dag.

Veckan som gick
Den gångna veckan har Rut och jag haft undervisning på officersskolan de flesta dagarna. Vi har undervisat i ledarskap och administration. Det är en förmån att få undervisa i den gruppen. En alldeles fanstastiskt fin grupp människor.

De stunder vi inte har undervisat har vi använt till att packa, sortera och avveckla Instituets verksamhet och lokaler.

Idag
Idag står det en hel del på programmet. Först har vi gudstjänst klockan fyra i vår hemförsamling, Frälsningsarmén Nacka. Klockan fem är vi utbjudna på fotboll av yngste sonen. Klockan sju är det "Fun night" på Söderkåren med Chicago Staff Band. Vi kommer inte att hinna med allt detta. Här gäller det att prioritera rätt.

Veckan som kommer
Mellan all packning och sortering ska jag vara på styrelsemöte med Claphaminstitutet på en kursgård utanför Uppsala tisdag och onsdag.

På torsdag ska Rut och jag åka till Jönköping för att medverka på kursavslutningen av en grundkurs i psykiatri som vi genomfört under vårterminen tillsammans med Hälsohögskolan i Jönköping.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: