23 feb. 2013

Tidig söndagsmorgon på Färingsö

Veckorevy från min personliga utsiktspunkt på livet

Söndag igen....
Kan man ana att vintern håller på att släppa sitt grepp? Snön på taken ser i alla fall ut att försöka hitta en väg ner från taken, även om vägen ser onödigt krånglig ut:

Jag har varit med i Claphaminstitutets styrelse sedan starten för fem år sedan och den gångna veckan släppte vi Claphaminstitutets första bok i förbindelse med Rådsmötet den 20 mars. Den ges ut på rupeba förlag och boken är en antologi över de 59 mest uppmärksammade artiklarna som Claphaminstitutet fått publicerade i dagspressen under de senaste fem åren. Du kan läsa mer om boken HÄR.

Claphaminstitutets direktor, Tuve Skånberg, presenterade boken på Rådsmötet:
Rådsmötet avslutades med ett samtal om bibelsyn mellan Stefan Swärd och Stefan Gustavsson, med Elisabeth Sandlund om moderator. Samtalet bjöd inte på några större överraskningar om herrarnas bibelsyn, men var ändå givande och gav en del intressanta infallsvinklar.

I övrigt har veckan präglats av att det varit sportlov i Norge. Mellansonen med familj, bosatta på Jelöy i Moss har varit på besök. Det betyder såväl skidtur, även om underlaget var isigt, besök på Fjärilshuset i Hagaparken, samt en del barnpassning så föräldrarna kunde röra sig fritt.
Nu är det söndagsmorgon och snart dags att åka in till Templet i  Stockholm för förmiddagsgudstjänst.

Därefter väntar snart en ny vecka och jag önskar att det ska bli en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: