21 juli 2013

Tidig söndagsmorgon den 21 juli

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

SEMESTER!! Ja, jag vet ,pensionärer får ingen semester. Men eftersom vi planerar att börja jobba igen den 1 september, så vill jag ändå kalla det för semester.

Den gångna veckan har vi haft besök av barn och barnbarn. Underbart intensivt och roligt. Då invasionen drog vidare på fortsatta sommaräventyr satte jag mig ner och kollade av vad som händer på nätet. Jag upptäckte ett par saker som jag inte sett tidigare.

Min predikan från avslutningsgudstjänsten av konferensen Bygget Mälardalen 2012 ligger ute på nätet. Den handlar om att fälten har vitnat till skörd. Du kan lyssna på den HÄR rupeba webb-radio.

Inspelningarna från årets Bygget-konferens har ännu inte lagts ut på nätet. Där hade Rut ett böneseminarium om Vilande - Kämpande - Segrande bön.

Jag upptäckte också att Frälsningsarmén i Norge lagt ut texthäftena till Tiostegsprogrammet på nätet under rubriken "Ti steg mot tro". Jag hade faktiskt tänkt göra samma sak själv.

På måndag introducerar jag serien och sedan kan man räkna med att få läsa ett nytt avsnitt i tio veckor framöver. Den kommer att finnas tillgänglig både på svenska och på norska. (Bilderna är från den norska publiceringen).

Nu är det söndagsmorgon och dags för en stunds semester innan det är dags att förbereda för flytt till Norge.

Ha en välsignad vecka!
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: