22 aug. 2018

Enad bön kan vända Sverige 2018

"Skjuter vi på våra bröder i stället för att attackera de furstar och väldigheter som vill hålla vårt land i sitt grepp, så kan vi se slaget om Sverige förlorat."


- Anders Gerdmar i Världen idag -

Man kan ha mycket synpunkter på olika partier, vad de säger och gör. Men personligen har jag upplevt att det viktigaste jag kan göra inför detta val är att själv be och mobilisera andra att be, menar debattskribent Anders Gerdmar.

Herren mobiliserar en enad bönearmé inför valet. Året 2018 kommer att gå till historien som ett turbulent år med bränder, extrem värme och en ovanligt svår parlamentarisk situation. Men inte bara det. Jag tror att valåret 2018 kan bli en vändpunkt för Sverige.


Ett regimskifte är nödvändigt, och då pratar vi inte bara partipolitik. Det har med Sverige som land att göra. Med den fientliga Israelpolitiken och den växande antisemitismen, med en utrikesminister som – såsom enda utrikesminister i EU – är persona non grata i Israel på grund av ogrundade anklagelser av allvarlig art. Med ett miljöparti som fram till avslöjandet av Mehmet Kaplan hade en islamist som samarbetade med en turkisk fascistisk rörelse. Och med till exempel Gustaf Fridolin (MP) som en antiisraelaktivist som deporterades från Israel. Flera andra skandaler har också visat på Miljöpartiets närhet till Muslimska brödraskapet.


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer: