3 juli 2010

Frälsningsarmén på Almedalsveckan

Idag (söndag) börjar Almedalsveckan i Visby. Som vanligt, för femte året i rad, medverkar Frälsningsarmén tillsammans med Dagen med ett gediget prgram under benämningen "(G) som i Gud".
Dagen skriver:
"Jesus i Rosenbad - mardröm eller möjlighet? Platsar Gud i biståndsarbetet? Behöver själen botox? På söndag startar Almedalsveckan. Dagens och Frälsningsarméns satsning "(G) som i Gud" är som vanligt på plats i Visby för att ställa frågorna som kryper under det politiska skinnet. Nytt för i år är bland annat satsningen på "Ditt viktigaste val".

Frälsningsarméns hemsida skriver:
"(G)-som i Gud, Frälsningsarméns och tidningen Dagens evenemang, har i år rekordmånga seminarier och programpunkter.
Ungdomsevangelisationsteam samt Samuel Ljungblahd
Bland annat ett ungdomsevangelisationsteam på stan med temat 'Jesus for President'. Söndag kväll 4 juli inleder vi med en konsert med soulartisten Samuel Ljungblahd. Sedan hålls seminarier varje dag klockan 10.00, 15.00 och 21.00.
Årets varumärke 2008
Det är femte året seminarierna arrangeras i Krukmakarens hus, Mellangatan 21, som är Frälsningsarméns lokal strax intill Almedalen i Visby.
2008 blev "(G) som i Gud" utsett till årets varumärke under politikerveckan av kommunikationsbyrån Hill & Knowlton.
Målsättningen är att väcka tanken på om Gud finns, och vilken roll det i så fall skulle få i politiken. Möjligtvis en politik som skulle kategoriseras (G) som i Gud."

Inga kommentarer: