30 okt. 2010

William bås och Catherine bås

Automatiska översättningsprogram ger inte alltid rättvisa åt de normalt välformulerade ursprungliga texterna. Här kan man lära sig Frälsningsarméns historia översatt med översättningsprogrammet WorldLingo:

"Frälsningsarmén började med försöken av två grundarear, William bås och Catherine bås, att komma med räddning till det fattigt, det hungrigt, hemlösen och det medellöst. I 1865 kallas det etablerade William båset den kristna beskickningen i London, England, som skulle mer sistnämnd, som Frälsningsarmén i 1878. Det känt ändrades till Frälsningsarmén (som synes vid förfråganen av en initial medlem; kristna beskickning beskickning-meddelande kallade ursprungligen organisationen ”en volontärarmé”, och högtalaren klädde med filt att han inte var strängt ”en volontär”) och a quasi-militär framtidsutsikten adopterades.
Som ”fostra av Frälsningsarmén.”, då det William båset blev bekant som generalen, var Catherine bekant, William predikade till det fattigt, och Catherine talade till det förmöget och att nå ekonomisk hjälp för deras fordra arbete. Hon sörjde för också, som var en revolutionär agerar på tiden. Från början som den redan påstods klart i fundamentgärningen av den kristna beskickningen som var den kvinnor, hade de samma rätterna som ska predikas som manar. Tillsammans fungerade kom med båsen tirelessly för att hjälpa andra och ett andligt och praktiskt meddelande av föryngring. Som sagda William, ”uttryckte de tre bäst `- sen' långt in som armén administrerade till ”besegrar och outs”: först soup; understödja, soap; och slutligen, räddning.”,[4]
I året 1880, startade Frälsningsarmén dess arbete i tre andra länder: Australien, Irland och USA Det var inte en representant kommenderar alltid av Frälsningsarmén som startade Frälsningsarmén i ett nytt land. Ibland Salvationists som emigreras till länder och startas Frälsningsarmén i deras nya hemland.
I Australien startade Edward Saunders och den John levrat blod arbetet av Frälsningsarmén utan väntande officiellt avdrag. När den första representanten kommenderar ankommet i Australien, grundar de en grupp av Salvationists som väntar redan dem.
Efter Eliza Shirley och henne hade föräldrar gjort några omvänder i Philadelphia, USA (W. Båset visste om henne som var pröva för att starta arbetet), det William båset, i mars 1880, överförde George Scott Railton, kaptenen Emma Westbrook och sex kvinnasoldater till det mer stora New York området för att upprätta Frälsningsarmén officiellt. Alla kommenderar knäfallit på hamnen på batteriet parkerar i New York City för att ge beröm och tack för deras kassaskåpankomst.
De sju kvinnorna, som medföljde Railton, ses ofta till som ”de sju hallelujahjäntorna.”, ”En jänta” var en slang benämner för en flicka eller en ung kvinna som var ogift. Den inklusive kaptenen Emma Westbrook, som för sju soldater började hennes arbete i Notting kullkår och var på norden skyddar, hennes första posterar, då hon mottog beställer för att gå till New York. ”Nå fram till det frodigt av ha som huvudämne, henne fortsatte i det tjänste- till hennes befordran till härlighet i 1933.”,
De andra sex soldaterna var Alice Coleman, Rachel Evans, Emma Elizabeth Florence Morris, Elizabeth Pearson, prissätter Clara, och Annie Shaw. Dessa kvinnor beskrivas som starka styrkor vars mål var till spridning evangeliet och arbetet av Frälsningsarmén. Därför att utbildningshemmet för kvinnor kommenderar skulle inte öppen kassalåda efter maj, ”utbildningen som de tappra sexna hade, var twenty-six dagar som kastar på det tempestuous atlantiska hav.”, Den hela gruppen som snabbt fortskrida med deras lust för missions- arbete och, började en Frälsningsarmén i Newark, New Jersey i Förenta staterna.
I Februari 1881 var det det Catherine båset, den äldsta dottern av grundaren, som startade samman med Florence Soper och Adelaide Cox arbetet i Frankrike. Därifrån det som är spritt till Schweitz.
Den huvudsakliga Frälsningsarmén omvänder var först alkoholister, knarkare, skökor och andra ”undesirables” av samhälle. Dessa ”undesirables” välkomnades inte in i artigt kristet samhälle, som hjälpte precis båsen för att starta deras egna kyrka. Som ett resultat av det pragmatiska båset att närma sig till departement, dem avgjorde att inte inkludera bruket av sacraments (främst dop och Nattvard) i armén bilda av dyrkan och att tro att många kristen hade kommit att rely på det utåt teckenet av andlig nåd i stället för på nåd sig själv. William och hans fruCatherine bås klädde med filt att mycket av vad som passerades för kristendomen i deras dag var i första hand en efterlevnad av den utåt ritualen. Andra troar av Frälsningsarmén är att dess medlemmar bör fullständigt avstå från att dricka alkohol (Nattvard övas inte), rökaoch att ta olagliga droger, och dobbleri. Dess soldater ha på sig ett enhetligt anpassat till landet som de fungerar in; det enhetligt kan vara vit, grå färg, marin, lisma och är även utformad något liknande a sari i några områden. Någon medlem av allmänheten är välkommen att delta i deras gudstjänstar."

Inga kommentarer: