7 dec. 2018

Slutet är nära!


Den första januari 2017 började vi läsa GAMLA TESTAMENTET PÅ TVÅ ÅR. Ett kapitel om dagen. Nu är slutet nära. Den 31 december läser vi det sista kapitlet i Gamla Testamentet, Malaki 4.

Ett par hundra personer har fått ett mail varje morgon med en miniandakt från dagens kapitel och något att "tugga" på under dagen. Flera har nu hört av sig och frågar förskräckt om de inte kommer att få några morgonmail i januari.

Jo, vi kommer att fortsätta. Om man vänder på bladet efter Malaki 4, så hittar man Nya testamentet. Nästa år fortsätter vi alltså med NYA TESTAMENTET OCH PSALTAREN PÅ ETT ÅR.

Alla som idag får morgonmailet behöver inte anmäla sig igen. Vi kommer att fortsätta skicka till er om ni inte ber att få avsluta prenumerationen. Men alla ni andra som inte har fått morgonmailet kan också få vara med nästa år. Skriv bara ett mail till info@rupeba.se och skriv UTMANINGEN 2019, så kommer ni med från den första januari.

Nästa år kommer vi att utvidga innehållet. Det kommer att bli en miniandakt och något att tugga på under dagen, men till varje kapitel i NT kommer det dessutom att finnas en fördjupning med ÖVERSIKT - KOMMENTAR - TILL EFTERTANKE. Det kostar naturligtvis inget att vara med. Vi vill ju att så många som möjligt kommer in i en regelbunden bibelläsning

Det blir som att gå på Bibelskola varje dag under 2019. På hemsidan och på Facebook kommer vi bara att publicera andakten. 

Till slut till er som inte var med under GAMLA TESTAMENTET PÅ TVÅ ÅR, eller ni som kom in sent på året: Allt finns samlat i sex delar. Du kan läsa om det HÄR.


Inga kommentarer: