24 mars 2013

Tidig söndagsmorgon på Färingsö

Veckorevy från min personliga utgångspunkt på livet

Söndag igen! Vintern behåller sitt grepp även om det finns tecken på att våren är på väg.

Den här veckan har vi släppt två nya böcker i AFFÄREN  på rupeba. Du kan läsa om det HÄR om du missat det i veckan.

En annan höjdare är att äldste sonen med familj är på besöker på vår nya boplats för första gången sedan vi flyttade hem från Lettland. Det är den del av familjen som fortfarande spelar brass-musik. Äldste sonen och hans näst äldsta son spelar i Borås Brand och han skickade förresten i veckan ett videoklipp från musikkårens resa i Danmark. Sonen hörs väl med flera soloinpass på soprankornett. Äldste sonens näst äldsta son spelar andra kornett och syns också på bilderna. För den brassintresserade finns videoklippet här:

I morgon bär det av mot Norge och Påskkonferensen i Tjöme. Var ligger Tjöme? Ja det ligger längst ner på västsidan av Oslofjorden. Det ser ut att bara vara öar, men det är fint där. För många år sedan hade Rut och jag en äktenskapskurs på hotellet där vi ska tillbringa påsken. Det är i alla fall havsnära.
Det blir en intensiv påskhelg med tre möten varje dag. På långfredagen kommer de nya territoriella ledarna för Frälsningsarmén i Norge, Dick och Vibeke Kromenhok att vara med. Det kommer säkert ett och annat blogginlägg därifrån under veckan.
På vägen dit kommer vi att korsa Oslofjorden med Bastöfärjan som går mellan Moss och Horten. I Moss bor näst äldste sonen med familj och han arbetar som lärare på Jelöy Folkehögskole, där hans föräldrar var lärare på 1980-talet. Vi sover över hos familjen ett par nätter.

Men just nu är det som sagt söndagsmorgon som vi ska dela tillsammans med familjen som är på besök på Färingsö.

Jag ber att du ska få en välsignad vecka.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: