19 maj 2013

Tidig söndagsmorgon i Alingsås

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Så var det då söndag igen. Den här söndagen vaknar vi upp i Alingsås. Igår kväll hade vi en samling på sommarhemmet i Alingsås och idag har vi två möten på kåren i Alingsås. Grannkårerna är också inbjuda: Lidköping, Trollhättan, Tidaholm, Borås och eventuellt flera.

Temat för helgen är "Sänd din eld". Det är en bön som jag tror att Herren gärna vill svara på.

I övrigt har det hänt mycket under veckan. Frälsningsarméns grupp i Eurovision Song Contest kom inte vidare till finalen, men de gjorde en fin insats. Grattis TAKASA.

Tre Kronor kom däremot till finalen i ishockey-VM. Grattis Tre Kronor.

En annan "stor" sak som hände under veckan var att ett av barnbarnen började cykla utan stödhjul. Denna händelse bevakas inte av rikspressen, men jag kan tala om att det gick riktigt bra.

Igår kunde vi dessvärre inte vara med på Jesusmanifestationen i Stockholm. Vi satt i bilen på väg till Alingsås på dagen och på kvällen var vi, som sagt, på sommarhemmet. Men om du missade Marcus Birros krönika i Expressen under veckan, som handlade om Jesusmanifestationen, kan du läsa den HÄR.

Du kan läsa mer om Jesusmanifestationen på Nyhetsflödet den 18/5 rupeba.se.
Under veckan fick vi också programmet för Sörlandsfestivalen i Norge den 5-14 juli på den norska sydkusten. Rut och jag kommer, under den första delen av Festivalen, att ha bibelstudier på dagarna och tala på kvällsmötena. Mannssambandet kommer att svara för musiken. Du kan läsa mer om Festivalen HÄR.

Men, nu är det snart dags för en ny vecka och jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.

Peter Baronowsky

Inga kommentarer: