27 okt. 2019

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 27 oktober 2019

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Hösten börjar närma sig sitt slut. Idag går vi över till vintertid. Idag fick du sova en timme längre (om du kommit ihåg att ställa om din klocka).

Veckan som gått har varit en ganska normal vecka. Rut och jag har rest land och rike runt för att besöka officerare som vi är mentorer/coacher för. Det ovanliga har varit att vi kunnat sova hemma varje natt under veckan. 

Under veckan som kommer går vi in i november och året börjar närma sig sitt slut. Men ännu återstår det för oss en del spännande saker som vi ser fram emot.

Helgen 9-10 november har vi blivit ombedda att ha en bibelhelg på vår hemkår Västerås med temat Jesu återkomst och den sista tiden. På lördagen är det samlingar 10.00-16.00. Bibelhelgen avslutas med söndagens gudstjänst kl.11.00. Du är välkommen om du vill få en inblick i Bibelns undervisning om den sista tiden (Om Herren kommer tillbaka innan helgen kommer vi att ställa in bibelhelgen).

Senare i november ska vi undervisa på Distansbibelskola Norr i Örnsköldsvik. Vi undervisade även på den kursen förra året och att undervisa där ser vi som ett stort privilegium.

I december åker vi till Lettland för att ha samtal med de lettiska officerare som vi är mentorer för och då är vi nästan framme i julhelgen.

På tal om julen så vill jag fråga om du har några engelsktalande vänner någonstans på jorden. I sådana fall har vi ett bra förslag till julgåva. Ruts andaktsbok finns på engelska! Vi kan till och med erbjuda oss att skicka ut den till dem du vill, med dig som avsändare och med den julhälsning du vill lägga in i boken. Andaktsboken kostar 150:- och portot utomlands kostar 149:-, inom Sverige 59:-. Om du gör så slipper du portot hem till dig. Vi paketerar, frankerar och sätter på tulldeklaration.

Igår, lördag, fick vi ett mail från en kårledare i Norge med beställning av tio Dagboken på norska, antagligen för utdelning till anställda och frivilliga på kåren. Det kan vara en bra idé till dig som har anställda och frivilliga i Sverige och Norge!

Men nu är det söndagsmorgon. Konfirmanderna har en återträff på kåren i Västerås så det blir säkert fullt på gudstjänsten.

Jag ber att du ska få en ny välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: