10 dec. 2023

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 10 december



(Bild 1)

(Bild 2)

(Bild 3)

 Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Den här helgen har vi besök av "Strömstadsfamiljen". Den består av vår "mellanson" Daniel, hans fru Jessica och tre fantastiska barnbarn. De anlände på fredagskvällen. På lördagen anslöt "Stockholmsfamiljen". Den består av vår yngste son Stefan, hans fru Karin och två underbara barnbarn.

Lördagen började med frukost för alla "övernattande" gäster. Efter frukosten anlände Stockholmsfamiljen och till lunch var det fullt kring bordet med sex vuxna och fem barn (Bild 1).

Yngsta barnbarnet prövade också husets alpina terräng (En meters snöhög bakom föräldrarnas bil). Ja han åkte faktiskt hela vägen ned för "fjället" många gånger. (Bild 2).

På eftermiddagen spelade vi bowling allihopa och åt middag ute på en asiatisk restaurang. Även minsta barnbarnet kunde delta bowlingen med hjälp av tekniska hjälpmedel (Bild 3).

Då det gäller veckan i övrigt har vi haft ett par mentorssamtal med frälsningsofficerare och en längre bilresa till ett av samtalen på tisdagen. Bilresan gick genom ett fantastiskt Sverige med blå himmel, många minusgrader och träden klädda med rimfrost.

På torsdagskvällen var vi, som vanligt, med på musikkårens övningskväll. Nu övar vi för julmusikgudstjänsten nästa söndag. 

På fredagskvällen kom "Strömstadsfamiljen" och resten vet ni ju om.

Idag börjar vi läsa en ny bibelbok i UTMANINGEN. Nu är det Andra Krönikeboken som gäller. Den håller på året ut. Om du vill få UTMANINGEN som ett mejl varje dag behöver du bara skicka ett mejl till info@rupeba.se och skriva ordet "UTMANINGEN". Den skickas för närvarande ut till närmare tvåhundra mottagare.

Men nu är det söndagsmorgon och jag önskar alla som läser detta en fin söndag och en välsignad ny vecka.

Peter Baronowsky

Inga kommentarer: