27 dec. 2019

GOTT NYTT ÅR PÅ RUPEBA

Snart är det dags för ett nytt år och här kommer en del information om vad vi planerar inför det kommande året.

2020 kommer det att vara möjligt att få Dagens Andakt från Ruts andaktsbok direkt i mobilen. Vi planerar att sända ett mail till dig med Dagens Andakt om du anmäler dig genom att  skicka ett mail till info@rupeba.se och skriva "DAGENS ANDAKT". Anmäl dig redan nu för att vara med från starten på det nya året.

Nu har vi hållit på med UTMANINGEN i ganska många år. 2020 kommer vi att läsa bibelläsningsplanen "Gamla Testamentet på två år". Många har redan anmält sig. Om du inte inte har anmält dig kan du göra det genom ett mail till info@rupeba.se och skriva "UTMANINGEN 2020". Då får du varje dag ett morgonmail med UTMANINGEN.

Nytt för i år är att vi i morgonmailet lägger in en direktlänk till bibeltexten för den aktuella dagen (Bra för alla som läser UTMANINGEN på bussen på väg till jobbet). Vi kommer även att lägga in en länk med en kortare introduktion till varje ny bibelbok vi läser under året.

Samtidigt som vi börjar läsa Gamla Testamentet i UTMANINGEN kommer vi att lägga ut en översiktskurs över Gamla Testamentet. Den blir publicerad varje torsdag på bloggen www.rupeba.se och på Facebook. Kursen beräknas pågå 10-15 veckor.

Inga kommentarer: