8 dec. 2019

Tidig söndagsmorgon i Västerås den 8 december

Veckorevy från min högst personliga utkikspunkt på livet

Förra söndagen var det stor fest på kåren i Västerås. Tre nya frälsningssoldater och en ny civilmedlem (Bild 1 från kårens Facebooksida).

Under veckan har Rut och jag varit ute på "mentorsresa" och besökt officerare på en rad platser.

Under veckan jag också fått ett mail med en fråga från en frälsningsofficer som jag inte har träffat på länge. Jag fick också samma fråga härom helgen då vi hade en bibelhelg på kåren i Västerås om Jesu återkomst, och jag har även fått frågan från Norge. Här kommer frågan: "Hur går det med din bok om Jesu återkomst? Kommer den under 2020?". Svaret är: Ja (om jag hinner med och om Herren dröjer).

Vi kom hem från mentorsresan på fredagskvällen och på lördagen hade jag förmånen att få stå vid julgrytan utanför köpcentret där vi bor.
(Bild 2: Den unge mannen till vänster är undertecknad och den ännu yngre mannen till höger blev soldat förra söndagen. Se bild 1)

Nu är det söndagsmorgon och snart dags att åka till Frälsningsarmén i Västerås och förmiddagsgudstjänst. Rut och jag ansvarar för mötet. Rut leder lovsången och jag predikar. Ikväll är det ekumenisk bönesamling i Mikaelikyrkan och då är det Rut som predikar.

Ha en välsignad ny vecka
Peter Baronowsky


Inga kommentarer: