25 apr. 2020

”Vi står inför en ny tid i Sverige”

- Sverigebönen i Hemmets Vän -
Kära bönevänner, Sverigebönen vill tillsammans med andra ledare i kristenheten uppmuntra till bön varje kväll klockan 19.00 för att coronaviruset och all rädsla som lamslår ska upphöra,  samt uppmuntra kreativitet till att bygga vårt samhälle.

Mitt under faste- och böne­perioden den 1 mars till 9 april innan påsken uppmuntrar vi allt Guds folk i kyrkor och hem att be tillsammans för att Guds barmhärtighet och helande kraft ska stoppa coronaviruset och rädslan i vårt land.

Det berömda avsnittet i 2 Krönikeboken 7:14 lovar oss att om vi som Guds folk ber, söker hans ansikte och vänder om från våra onda vägar, så kommer han att läka vårt land och folk. Gud kommer att höra vårt förenade rop! Han kommer att läka vårt land. Vi står inför ett en ny tid.

”Gud har inte gett oss modlöshetens ande, utan kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande. Skäms alltså inte för vittnesbördet om vår Herre, och inte heller för mig som är hans fånge, utan bär också du ditt lidande för evangeliet genom Guds kraft.” 2 Timoteosbrevet 1:7-8. 


Läs mer här:  http://www.hemmetsvan.se/nyhetstexter.jsp?oid=8410&coid=4

Inga kommentarer: