20 dec. 2020

Adventskalendern - Lucka 20

Varje dag under advent erbjuder vi en bok från vår webbshop med 15% rabatt. Vi skickar normalt ut beställningen samma dag vi får den.


FARLIGA BÖNER - Craig Groeshel

Normalpris 170:-  idag 144:- (porto tillkommer) 177 sidor
Beställ genom ett mail till info@rupeba.se

Undrar du någonsin: ”Varför svarar inte Gud på mina böner?” Önskar du att du kunde se bevis för att bön förändrar människors liv? Är du trött på att ta det säkra före det osäkra i din tro?

Bön berör Guds hjärta, men vissa böner berör honom starkare än andra. Han önskar mer för oss än en ljummen tro och halvhjärtade rutiner vid middagsbordet. Han har kallat dig att leva ett modigt – inte bekvämt – liv.

Den här boken visar hur du kan be böner som granskar din själ, bryter vanemönster och sänder ut dig på en resa där du får upptäcka Guds kallelse för dig. Men låt varna dig: om du är nöjd med det enkla livet, eller med att vara en passiv åskådare, är den här boken inget för dig. Du kommer att bli utmanad. Prövad. Manad att ta en ordentlig titt på ditt eget hjärta.

Men du kommer också att bli inspirerad att be frimodiga böner. Kraftfulla böner. Brinnande böner. Du får se hur du kan byta ineffektiva och ljumma böner mot råa, djärva böner som pressar dig till nya nivåer av passion och tillfredsställelse. Du kommer att upptäcka hemligheten till att övervinna rädslan för förluster, förkastelse, misslyckanden och det okända, och välkomna de välsignelser som Gud har för dig.

Du får modet som krävs för att be farliga böner.

Inga kommentarer: