18 apr. 2009

Söndagen den 19 april

Söndagsmorgon igen. Våren är på gång, även om den kommer med viss tvekan.

Veckan som gick
Det har varit en vecka utan resor. En vecka att arbeta på kontoret. En av de uppgifter som håller oss sysselsatta nu för tiden är Lärjungaträningsprogrammet på NLDI (Nordic Leadership Development Institute), en utbildning med deltagare från Sverige, Danmark, Finland, Lettland, Ryssland och Ukraina.

Ett annat av de större projekt vi arbetar med under vårterminen är vår högskolekurs i Psykiatri. Den genomförs som en distanskurs (7,5 hp) i samarbete med Hälsohögskolan i Jönköping. Kursdeltagarna är alla anställda i Frälsningsarmén.

På hemsidan har vi börjat använda vår Mikroblogg mer aktivt. Tidigare har vi bara använt den då vi varit på resa och haft dålig tillgång till internet-uppkoppling. På mikrobloggen kan man lägga in meddelanden genom att SMS:a från mobiltelefonen. Nu använder vi även vår mikroblogg för att göra snabbinlägg som inte får plats på hemsidan och inlägg som är på väg till hemsidan.

I dag
Den här helgen är vi lediga. Vår son i Oslo har gästat Stockholm tillsammans med sin flickvän och innebandylinjen från Jelöy folkhögskola, där han är lärare.

I dag ska vi gå på gudstjänst i vår hemförsamling, Frälsningsarmén Nacka, och lyssna på Margaretha Andersson.

Veckan som kommer
Nästa helg är Rut och jag inbjudna till Frälsningsarmén i Ålesund för att tala om "Att vara kristen i en tid som denna". Det kommer att handla om att kommunicera evangeliet i en postmodern tid.

Ålesund är en fantastiskt vacker liten stad på Norges västkust. Se bara:

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: