19 juli 2015

Tidig söndagsmorgon på Jelöy den 19 juli

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Så var det söndag igen. Det klagas mycket på sommarvädret dessa dagar, men där vi bor har det varit ganska bra sommarväder. Några droppar har det kommit och då det händer kan himlen se ut så här från vår balkong:
Eldsflaman över ön i Oslofjorden är en del av regnbågen som skymtar fram.

Världskongressen i London är över, men rapporteringen från dagarna fortsätter i måga olika former. Här ser du en presentation av hela kongressen, tillverkad av legobitar! Se videon HÄR.
Legokongress
 Just nu pågår familjeveckorna på Jelöy. Tre veckor i rad är det familjeläger för familjer som annars inte skulle kunna unna sig en semester. Behovet av sådana veckor är stort och många familjer som sökte fick dessvärre inte plats i år. Familjelägren har uppmärksammats en hel del i norsk press. HÄR kan du se ett inslag från NRK Nyheter:
Familjläger på Jelöy
Under veckan har vi också haft en del kontorstid. Bland annat har vi arbetat med förberedelserna inför festivalen på Storefjell första veckan i augusti. Temat kommer att vara GUD KAN och samlingarna kommer att streamas och sändas live.
Storefjell
Storefjell är en konferensanläggning som ligger vid foten av Gol-fjället. Festivalen har sedan länge varit fullbokad med 300 deltagare.

Men just nu är det söndagsmorgon och jag önskar dig en välsignad kommande vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer: