4 juli 2015

Vi närmar oss slutet på en intensiv vecka

Veckan börjar närma sig sitt slut. Det har varit en händelserik vecka.
- Almedalsveckan börjar närma sig sitt slut
- Greklandskrisen börjar närma sig sitt slut, eller gör den inte det?
- Frälsningsarméns Världskongress i London börjar närma sig sitt slut, och det är framför allt den som upptagit det mesta av vår uppmärksamhet under veckan.

Jag kommer med en rapport från kongressen i morgon under "Tidig söndagsmorgon". Jag räknar också med att komma med någon form av recension på måndag. HÄR kan du se ett nytt videoklipp med rapporti från kongressen (ca 5 minuter och på engleska).

Du som regelbundet besöker rupeba.se har säkert märkt en del förändringar på sidan:

1/ Jag har börjat uppdatera sidan med bloggpredikningar regelbundet. En bloggpredikan är en kortare undervisning i något aktuellt ämne. Jag publicerar nu en bloggpredikan i veckan, normalt på torsdagar. Lista över bloggpredikningar finner du HÄR.

2/ Den engelska och den norska sidan uppdateras mer regelbundet. Den engelska sidan uppdateras varje dag och den norska sidan de flesta dagar. Engelska sidan finner du HÄR och den norska sidan HÄR.

3/ Nu finns det ytterligare tre fasta inslag på sidan som återkommer varje vecka. På tisdagar är det BIBELSKOLA.  På onsdagar får du VISDOMSORD AV DAVID WILKERSON. På torsdagar kommer det en BLOGGPREDIKAN. Den kommande veckan kommer följande inslag:
- I Bibelskolan på tisdag kommer del 10 i serien från Apostlagärningarna. Denna vecka handlar det om att tjäna "I Jesu namn".
- David Wilkersons avsnitt på onsdag heter "Avfallets hemska konsekvenser".
- Bloggpredikan på torsdag heter förmodligen "Inta ny mark"

Dessutom uppdateras, som vanligt, Nyhetsflödet och kommentarer till den dagliga bibelläsningen.

/PB

Inga kommentarer: