20 okt. 2013

Tidig söndagsmorgon i Stockholm

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Frelsesarmeen Sandnes
Så var det söndag igen. Nu var det en stund sedan vi fick uppleva en söndagsmorgon i Stockholm. Förra veckan slutade med söndagskvällsmöte i Sandnes söder om Stavanger.

Den nya veckan började med några dagars sammanträden med divisionscheferna för "Vestre divisjon" i Stavanger.

"Predikstolen"
Stavanger är en stad som vuxit kraftigt under expansionen av oljeindustrin i västra Norge. Den berömda klippavsatsen "Predikstolen" ligger i Stavanger-området, men den fick vi inte tid att besöka den här gången.

Mitt i veckan hade vi några dagars sammanträden i Oslo och på Jelöy innan det var dags att åka till Stockholm och Bibelhelgen på Templet. Temat för helgen är valt från berättelsen om Emmausvandrarna: "Öppnade ögon och brinnande hjärtan".
Nu är det bara söndagens gudstjänst kl.11.00 kvar i Bibelhelgen. Om du är i närheten av Stockholm kanske du hinner dit? Kristina Strömqvist kommer att skriva en rapport från helgen till rupeba.se.

En extra bonus att vara i Stockholm några timmar var att få träffa yngste sonen och hans familj. I hans familj ingår även vårt yngsta barnbarn. Det var verkligen en bonus att få träffa dem igen.

Ja, så var det nu tidig söndagsmorgon igen. Efter gudstjänsten på Templet åker vi tillbaka hem till Jelöy i Moss i Norge. Och snart är vi inne i en ny vecka. Jag ber att det ska bli en välsignade vecka för dig.
/Peter Baronowsky

(Förresten har det nu börjat komma in anmälningar till UTMANINGEN. Glöm inte att anmäla dig du också)
Inga kommentarer: