18 okt. 2013

UTMANINGENAntar du utmaningen?
Har du svårt att få regelbundenhet i din bibelläsning? Vill du få en bra plan för ett års bibelläsning som är lätt att följa? Eller vill du helt enkelt få lite variation i din regelbundna bibelläsning?

Läs hela Nya Testamentet och Psaltaren under ett år tillsammans med oss. Vi börjar den första januari och läser ett kapitel varje dag, samt ett kapitel från Psaltaren extra på söndagarna.

Anta utmaningen! Du kan anmäla dig redan nu. Lägg ett mail till info@rupeba.se med texten "Utmaningen", så kommer du regelbundet att få brev med hjälp för den dagliga bibelläsningen under hela 2014. De första mailen får du i slutet av december.

Bibelläsningsplanen har klickbara länkar som leder både till kapitlet för dagens bibelläsningen och en mini-kommentar till texten. Så här kommer den att se ut. Anmäl dig nu!
Men vi kommer inte att glömma bort det Gamla Testamentet. Varje dag kommer vi att publicera en minikommentar från ett kapitel i Gamla Testamentet. Om du följer med också i den bibelläsningen läser du Gamla Testamentet på lite drygt två år. Vi börjar med 1 Moseboken den första januari 2014.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!!!
Jag antar "UTMANINGEN" om Bibelläsningen under 2014..
Det skall bli spännande och lärorikt.
Hälsningar Åke Möllesjö
Ake.M@hotmail.se