13 nov. 2018

Kristet förlag gav bort böcker på new age-mässa

Förra helgen var det åter dags för den regelbundet återkommande Harmonimässan att slå upp sina dörrar för en stor publik. Som vanligt var det Solnahallen där det hela ägde rum, och som vanligt var det en ganska stor publik som besökte evenemanget.

- Berne Wilhelmsson i Dagen -
 – Vi hade fullt med montrar, cirka 300 utställare som representerade behandlingar, höll föredrag, workshops och annat, berättar mässans pressansvariga Petra Adams

– Vi hade minst 5500 besökare i de flesta åldrar och de flesta intresseområden. Vi kan också konstatera att det verkar vara mer än vanligt intresse för de olika behandlingar som man kunde få.

Som besökare på mässan kan man få köpa kristaller, man kan bli spådd, man kan få massage, man kan köpa en trumma, man kan höra föredrag om olika saker eller få sin aura fotograferad. Allt för en kostnad.

Men det finns också möjlighet att få möta Jesus, få förbön till helande, eller helt gratis få en bok om till exempel Sebastian Stakset som berättar om sina erfarenheter av sitt möte med Gud. Det är i Sjöbergs bokförlags monter detta erbjuds.


Läs mer HÄR.

Inga kommentarer: