21 jan. 2009

Ny gaverekord for Frelsesarmeen

Norska DagenMagazinet skriver (Foto Scanpix):
"Frelsesarmeen opplever rekord for tredje år på rad - tross finanskrise og mye bråk rundt homofiles plass i ledende stillinger i organisasjonen.
"Det kan ennå hende at flere kroner blir rapportert inn, men foreløpig har vi 20.976.124 kroner. Det er tidenes beste resultat for tredje år på rad, og en pen økning fra fjorårets 19.856.000. Kronene er kommet inn via over hundre gryter rundt om i landet, salg av bonger på Coop-butikkene, og internett," heter det i en pressemelding fra Frelsesarmeen.
Ola Grytten, frelsessoldat og professor i økonomi, er ekspert på krakk og kriser. Han forteller at i krisetider er det sosiale arbeidet til private aktører som Frelsesarmeen enormt viktig. - Det viser den økonomiske historien; mange faller utenfor det offentlige nettverket, og blir avhengig av støtte fra Frelsesarmeen. Og til dem som har penger hadde Grytten et uventet tips før jul: - Putt dem i julegryta! I nedgangstider er det uansett ikke lett å oppnå økonomisk gevinst. Det er tvert imot tid for å tenke profitt i form av hjelp fremfor kroner. "

Läs hela artikeln i DagenMagazinet>>

Inga kommentarer: