2 aug. 2015

Tidig söndagsmorgon på Storefjell

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Så var Senior-festivalen igång. Ett imponerande engagemang som varje år samlar över 300 deltagare från hela Norge. Ledarna Leif-Erling och Anne Beth Fagermo har samlat en stor grupp medhjälpare runt sig som hjälper till med alla detaljer som måste fungera då man samlar så många människor under så lång tid. Hotellet ligger högt uppe på Golsfjellet med en fantastisk utsikt.


Igår kväll började Senior-Festivalen med två möten. Rut talade på inledningsmötet klockan 17.00 och jag talade på kvällsmötet klockan 20.00. Temat för vår förkunnelse under Festivalen är "Gud kan" och Rut inledde med att tala om att så många idag vänder på de orden. Iställer för att trosvisst hålla fast vid "Gud kan" breder tvivlet ut sig och man säger "Kan Gud?" På kvällsmötet talade jag över temat "Gud kan förvandla allt".

Förutom möten innehåller programmet fjällturer, marsch och friluftsmöte i Fagernes (E16 genom Fagernes stängs av under marschen), "Minns du sången" på söndagskvällen (Förra året samlades över 700 personer till det arrangemanget), mycket sång och musik med många medverkande och mycket förkunnelse.

Du vet väl om att mötena sänds direkt i webb-TV. Om du läser det här tidigt på söndagen är du välkommen att vara med på förmiddagsmötet klockan 11.00 idag. Länken till mötet finner du längre ner i detta inlägg.

Det finns alla förutsättningar för en bra vecka på Storefjell. Välkommen att vara med på webb-TV för temat vi valt är sant: "Gud kan". Länkarna till alla möten finner du HÄR.

Peter Baronowsky

Inga kommentarer: